nuffnang 1

Saturday, May 7, 2011

video hancusss....lawak giler..berair air mata aku..

videoookey, jom kita tektonik..sgt cute gurl ni..bole la teman2 kt luar nu kalo nk try tektonik..lenguh tangan beb.tp, yg penting bole kurus..enjoy

Thursday, May 5, 2011

haaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii...salam semuaaa..

salam semua...selamat hari khamis malam jumaat..mlm penuh keberkatan, insyaAllah..
sronok sb akhirnya aku dpt jgk update blog aku ni.. ada byk bnda nk tulis, tp x sempt coz bz giler.jgn kate nk on line, nk on plug laptop aku pn x smpat.
mtk maaf semua sb gunakan kata ganti nama 'aku' dlm blog ni. bukan apa, lagi mesra kot. ataupun buat kita lg rapat. aku ada byk sejarah mengenai perkataan 'aku' ni..
xpe. slow2..byk masa lgi utk aku story. satu lg disebabkan blog ni aku punya so, suka hati aku lah nk tulis apa eh..sama mcm blog rakan2 kt luar tu la, cuma aku tgk lg hebat, lg canggih, more organize, sdp mata mmndng, mmg aku puji la blog korg.. tp utk blog aku ni, aku x kisah, nk puji ke, nk keji ke, aku camni la jgk..
sb aku rasa medium ni sgt sesuai utk aku kongsi apa2 ngn y'll. kira ni blog rojak buah la. macam2 ada.. ala, sapa nk tegur? bukan ada pengetua blog pun kt sini.guru disiplin blog jauh skali. cuma aku x tulis yg bukan2 la, unsur sex, politik, perkauman atau lain2 yg x baik aku cube elakkan.kalo terlepas jgk, korg sound la aku balik k.
kdg2 aku terfikir kenapa kita sgt takut kan peraturan yg manusia buat ni, sdgkan perturan-Nya kita ambil ringan je..mm..sblm tidor mlm ni fikir2 kan lah ek...
k la, nk gerak.ada idea ada la new post dri aku k..
slmt mlm semua buat pak cik makcik abg2 akak2 adik2...x lupa aweks2...take care...nite

Sunday, May 1, 2011

new..so new..

salam sumer..
blog aku nie masih baru lagi so, aku open kt sapa2 utk luahkan hati ke, perasaan ke, pnglaman ke..sronok.kalo tension2 tu bole lepaskan kt blog aku ni.x kisah.aku x knl korang pun.just utk pngjaran, panduan dan nasihat.
tapi, yg berunsurkan politik, lucah2, bahasa kesat, x boleh ar..
ok thanks
see y'll in my blog
chowww..

Saturday, April 30, 2011

Funny painted cars!

ada naga kuar asap


dua dalam satu


kereta perasan


menyamar!

maharaja lawak 2011- JOZAN

video best!



tengok kat sini: YOUTUBE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...